fbpx
E: robin@strever.be
T: +32(0)498/07.88.39

Een diepgaand adviesgesprek bezorgt je de nodige richtlijnen om zelf weer aan de slag te gaan.

Je werkt hard aan jouw prijszetting, maar je loopt regelmatig vast op enkele vraagstukken en problemen. Je maakt je zorgen over jouw aanpak en je vraagt je af of het niet beter kan.

Maak gebruik van een strategisch klankbord waarmee je jouw problemen rond prijszetting oplost. Geniet weer van een gerust gevoel en de meest optimale inkomsten voor je bedrijf.

Jouw adviesgesprek is op maat van:

  • Jouw bedrijfscontext
  • Jouw uitdagingen en bezorgdheden
  • Jouw vragen en problemen
Opleiding Prijszetting STREVER

Jouw adviesgesprek bezorgt je:

Een duidelijk plan van aanpak

Dat je meteen kan implementeren in de praktijk.

Zekerheid

Dat je de op de juiste manier tewerk gaat.

Een strategisch klankbord

Om ideeën af te toetsen met iemand die zich helemaal verdiept in jouw prijszetting.

Heb je concrete vragen, problemen of bezorgdheden?

Aan de hand van een diepgaand adviesgesprek komen we snel en doeltreffend tot een oplossing.

strever-prijszetting-doel

Stap 1: Planning

Je stemt samen met STREVER af wanneer het adviesgesprek kan doorgaan en op welke locatie. Adviesgesprekken kunnen zowel persoonlijk als online plaatsvinden in de vorm van een videogesprek.

Stap 2: Briefing

Je bezorgt STREVER op voorhand jouw vragen, problemen en bezorgdheden. Eventueel stuur je ook bijkomende documenten door die STREVER kunnen helpen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie waarin je zit.

prijstest - strever - prijszetting
strever-kostprijsberekening-tellen

Stap 3: Voorbereiding

STREVER bereidt zich grondig voor op het adviesgesprek aan de hand van de briefing die je op voorhand bezorgde. Zo kunnen we tijdens het adviesgesprek meteen tot de essentie komen en respecteren we onze waardevolle tijd.

Stap 4: Adviesgesprek

Gedurende 2 à 3 uur duik je met STREVER diep in jouw prijszetting om antwoorden te krijgen op jouw vragen. STREVER heeft geen vaste duurtijd in gedachten voor het gesprek, want het doel is voornamelijk om tot een oplossing te komen. Zo kunnen we steeds een waardevol gesprek garanderen.

strever-prijszetting-winst
strever-prijszetting-winst

Hoe je opgevolgd wordt

Zo’n 6 maanden na jouw adviesgesprek contacteert STREVER je. Op dat moment evalueren we de resultaten en bekijken we hoe we jouw prijsstrategie eventueel verder kunnen optimaliseren.

Wat onze klanten zeggen:

Bij STREVER bekijk je het grote geheel, stap voor stap en pas je alles meteen toe op jouw eigen onderneming. Ik raad het iedereen aan, want ik weet beter dan ooit hoe ik mijn prijzen moet bepalen en kan berekenen.

Katinka Vermeylen_Studio Kathan
Katinka Vermeylen
Studio Kathan

Wat vanaf het begin al opviel is de erg gestructureerde aanpak en het professionalisme. Elk aspect over prijszetting kwam uitgebreid en nauwgezet aan bod en niets werd aan het toeval over gelaten.

FarmFun
Patrick Weltjens
FarmFun

Robin hielp me op een totaal andere manier te kijken naar alles wat met kostprijsberekening, prijszetting en prijscommunicatie te maken heeft. Een heuse ‘eye-opener’ voor een intuïtieve ondernemer als ik! Robin houdt rekening met wie je als mens en ondernemer bent en stemt zijn adviezen ook daarop af.

An Denys
An Denys
Vreugde van Vrouw Zijn

Contacteer STREVER

Jij hebt interesse in een adviesgesprek? Super! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Robin Prijs Strever

Stuur een bericht