fbpx
E: robin@strever.be
T: +32(0)498/07.88.39

Prijszetting Cases

Ontdek enkele prijszetting voorbeelden

Bekijk hoe STREVER de prijszetting op punt zette van enkele kleine ondernemingen zoals die van jou aan de hand van een gloednieuwe benadering tot prijszetting, genaamd de prijscontext.

Maatwerk

Jouw context is uniek voor jouw bedrijf. Ons prijszetting advies is daarom specifiek afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Doordacht

Jouw prijszetting vraagt om weloverwogen beslissingen die jouw bedrijf sterker maken.

Duidelijk te begrijpen

We communiceren helder en transparant, zodat jij perfect begrijpt waarom we bepaalde beslissingen nemen.

Tuinaannemer

Deze tuinaannemer verkreeg door zijn prijsstrategie een automatische berekeningstool die prijsberekeningen 65% sneller lieten verlopen.

Digitale Consultant

Deze digitale consultant ontdekte de prijs die ze werkelijk waard was in haar gloednieuwe marktpositie.

Fotograaf

Deze fotograaf biedt verschillende vormen van fotografie aan. Voorheen vroeg hij erg gelijkaardige uurtarieven voor zowel vastgoedfotografie, huwelijksfotografie als corporate fotografie. 

We gingen op zoek naar de correcte uurtarieven voor elke vorm van fotografie, hielden rekening met variabelen die zijn prijs beïnvloedden en goten alles in een handige prijsberekeningstool op maat van zijn zaak.

Interieurarchitect

Deze interieurarchitecte had een unieke stijl en leverde prachtig werk, maar ze wist niet welke prijzen haar ontwerpen waard waren. We bedachten een nieuwe prijsmethode voor haar diensten en bezorgden haar de zekerheid die ze nodig had om 100% achter haar prijzen te staan.

IJssalon

Dit ijssalon had te maken met een enorm competitieve markt. Hoewel de zaakvoerder een duidelijke meerwaarde kon bieden met zijn ambachtelijke ijs, had hij nood aan duidelijke en gestaafde analyses om zijn meerprijs te verantwoorden.

Daarnaast onderzochten we de klantloyaliteit om zeker te zijn dat zijn klanten bleven terugkomen na een prijsverhoging.

Heb je vragen? Of wil je graag een vrijblijvend gesprek?